Voetbalmasters

GAAT NIET DOOR IVM CORONAVIRUS

Wil jij de voetbalmaster van Arnhem worden? Kom dan op donderdag 6 mei naar de Voetbalmasters. Deze dag staat bol van allerlei uitdagende voetbalactiviteiten georganiseerd door Jeugdland, Vitesse en Sportbedrijf Arnhem .

Je kunt meedoen aan het voetbaltoernooi 4 tegen 4 zonder keepers in de leeftijdsgroepen 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar. Schrijf je snel in met een team van maximaal 5 spelers en geef je team een naam. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 3 mei 17.00 uur, klik hier om je in te schrijven. Doe het snel, want vol=vol! Een volwassen begeleider is verplicht. Er zijn leuke prijzen te verdienen.

Ieder team krijgt gratis shirts, die je bij een activiteit zelf kunt bedrukken met je teamnaam.

Ben je geen lid van een voetbalclub of kun je niet zo goed voetballen? Geen probleem, want we proberen daar met de indeling rekening mee te houden. Kom wel in je voetbalkleren, want er zijn geen kleedkamers.

We gaan dit jaar niet werken met scheidsrechters maar met spelleiders. Dat betekent dat je, net als op straat, samen met je tegenstander eerlijk de regels moet naleven. Na de wedstrijd moeten de aanvoerders van beide teams de eindstand doorgeven bij het secretariaat.

Hoef je even niet te spelen of ben je uitgespeeld? Dan zijn er genoeg andere voetbalactiviteiten waar je aan mee kunt doen en waar je niet voor hoeft op te geven. Er zijn pannaveldjes, een speedmaster en en Vitesse spelplein.  Maar je kunt ook een tatoeage zetten of je eigen voetbalbutton maken.  En er is nog veel meer. Als je niet meedoet aan het toernooi kun je wel gratis meedoen aan de randactiviteiten.

LET OP! Om onenigheid over de juiste leeftijd van spelers te voorkomen, moet iedere deelnemer die aan het voetbaltoernooi deelneemt (een kopie van) een legitimatiebewijs meenemen (dit kan bijv. ook een KNVB spelerspas zijn).

Waar            Gelredome, buiten op de parkeerplaats

Hoe              Buslijn 7, 331, halte Gelredome

Wanneer      Donderdag 6 mei (NOG ONZEKER IVM CORONAVIRUS)

Leeftijd        Kinderen van 4 t/m 12 jaar (spelen van het toernooi van 7 t/m 12 jaar)

Aanvang       Van 11.00 - 15.30 uur

Entree         € 10,00 per team (inclusief gratis shirts)

Klik hier om je in te schrijven.

<
sitedesign: designGenerator