Vakantiepaspoort

Het Jeugdland Vakantie Paspoort is een boekje in paspoortvorm en wordt gratis verstrekt aan alle Arnhemse basisschoolkinderen (groepen 1 t/m 8). Dit gebeurt via de scholen en altijd ongeveer een week voorafgaande aan de voorjaar-, mei- en zomervakantie. In dit boekje staan alle activiteiten vermeld waaraan je mee kunt doen en aan de hand van het paspoort kun je je eigen vakantie op zinvolle wijze invullen. Het paspoort is in de zomervakantie ook als busabonnement te gebruiken. De activiteiten die in het paspoort vermeld staan, zijn verdeeld in verschillende categorieen: rondleidingen, films & voorstellingen, musea, overige activiteiten, creatief, sport, bouwdorpen en wijken.

Let op! Als je meedoet aan de activiteiten van Jeugdland kun je gefotografeerd worden. De mogelijkheid bestaat dat deze foto's gebruikt worden voor publicaties.

Het eerstvolgende Vakantie Paspoort wordt uitgegegeven in de voorjaarsvakantie in de week van 2 t/m 10 maart. De paspoorten worden uiterlijk dinsdag 26 febuari op de basisscholen in Arnhem afgegeven. Het programma wordt dinsdag 19 februari gepubliceerd. Opgeven voor activiteiten kan vanaf twee weken van tevoren.

Volledig vakantiepaspoort bekijken en downloaden.

Schrijf je hier direct in!

 

sitedesign: designGenerator